AJANKOHTAISTA

6.9.2022 Tapahtumakalenteria päivitetty 


1.7.2022 jäsenistölle lähetetty sähköpostitse WeimariWiesti 2/2022


Jäsenmaksujen muistutukset lähetetty. Jos sinulla on epäselvyyttä taikka haluat erota kerhostamme otathan ystävällisesti jäsensihteeriin yhteyttä. 4.5.2022


Kevätkokous on pidetty, kiitos osallistujille! Kokouksessa jaettiin kerhon kieropalkinnot seuraavasti:

Tulokaspalkinnon saaja Markus Pokkinen ja Royal Elliot Of the Grey Noble 


Markus on hypännyt ennakkoluulottomasti järjestötoimintaan sekä kanakoiraharrastukseen mukaan. Hän on tuonut tullessaan hyvää näkökulmaa aloittelevan kanakoiraharrastajan näkövinkkelistä. Hän on seisonut selkäsuorassa hallitus- sekä järjestötoiminnassa mukana. WSK hallituksen kiemuroissa myös avovaimo hyppäsi tiukan paikan tullen avustamaan toiminnassa. He ovat myös käyttäneet weimariaan KAER-kokeissa, vesikokeessa sekä osallistuneet nuorten mannermaisten kanakoirien JUNKKARIin, jossa on myös jalostuskatselmus. Näiden lisäksi koiraa on käytetty myös näyttelyissä sekä ennen kaikkea aktiivisesti metsästyksessä. 

 Markus on esimerkillään näyttänyt mitä on tämän päivän kanakoiraharrastaja parhaimmillaan. 


Weimaripysti 2021 Gottago Set Fire to the Rain ja Johanna Mustajärvi 


Weimaripysti menee erittäin ansiokasta metsästys-, koe- sekä jalostustoimintaa tekevälle, pitkänlinjan kanakoiraharrastaja Johanna Mustajärvelle ja omalle kasvatilleen, nuorelle nartulle Gottago Set Fire to the Rain. ”Rona” on vuoden 2020 Weimaripysti - saaja Fenomena Team Rumour has it at Gottago.n jälkeläinen. Weimaripystiin oikeuttavan tuloksen NUO1 85pistettä, parivaljakko sai kovassa Ladie´s Trial ottelussa, jossa he sijoittuivat kokonaiskisassa upeasti kuudenneksi! Ronan ja Johannan koeura on tähän asti upeaa seurattavaa, vuodelle -21 4 starttia ja niistä 3 tulosta! Nuorella koiralla on myös kaksi avo-luokan starttia, joista hyvät tulokset AVO3 49p sekä AVO2 76p. Mihin tämä parivaljakko yltääkään, niin koerintamalla kuin metsästyksessä kahdelleen.  

 Onnea Johanna ja Rona, olette upea parivaljakko!  
                             Johanna Mustajärvi ja Fenomena Team Rumour Has It At Gottago. Paljon onnea Johanna!

Anni Lampinen ja Greygem Sabik. Paljon onnea Anni!

Bluechannel Lapponia "Uma" ja Stina Saxlund-Kareinen. Tuomari Tarja Kallio. Kuva: Marko Kareinen.