VIESTINTÄ JA TIEDOTUS


Kerho panostaa aktiivisesti viestintään. Haluamme tavoittaa jäsenistön lisäksi laajemmin seisojayhteisöä. Julkaisemme Uutiskirjeitä ja Weimaripalstaa sekä viestimme Facebookissa ja näillä verkkosivuilla kerhon toiminnasta ja weimareiden edesottamuksista. 

Viestintäsuunnitelma on laadittu weimareiden ehdoilla. Keväisin juttumme keskittyvät kevätkaudella mahdollisiin puuhiin, kuten vesi- ja noutotreenaukseen, kesällä viestintä painottuu enemmän näyttelyihin ja sitten syksyllä jutut kääntyvät metsästyksellisiin asioihin.


Uutiskirje

Kerho julkaisee Uutiskirjeen jäsenistölle neljästi vuodessa sähköpostitse. 

Uutiskirjeen tavoitteena on viestiä aktiivisesti weimarikerhon toiminnasta ja weimareiden edesottamuksista. Lisäksi tarjoamme Uutiskirjeen kautta tietoa ajankohtaisista asioista ja mielenkiintoisista teemoista, kuten koulutuksesta, metsästyksestä, jalostuksesta ja näyttelyistä.


Weimaripalsta

Saksanseisoja -lehden Weimaripalstalla kerho julkaisee juttuja weimarikerhon toiminnasta ja weimareista.


Facebook -sivut

Kerholla on Facebook sivut, jotka löytyvät nimellä Weimarinseisojakerho Ry. Sivut ovat käytössä välittömään ja jäsenten väliseen yhteiseen tiedottamiseen. Ryhmä toimii pääasiassa hallituksen tiedotuskanavana, mutta myös kaikkien weimaristien kanavana. Tällä hetkellä sivuilla on nelisensataa seuraajaa. Toivomme kaikilta ryhmäläisiltä aktiivista kuvien ja viestien vaihtoa metsästystapahtumista, koekäynneistä ja näyttelykäynneistä!


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kuvia ja juttuideoita!

Lähetättehän paljon tilannekuvia, juttuehdotuksianne weimareistanne ja tietoa koirien saavutuksista kerhon nettisivuvastaavalle sini.vedenoja@gmail.com. 

Tarvitsemme weimareista korkealaatuisia tilannekuvia, joita voimme julkaista verkkosivuilla, Uutiskirjeessä, Facebookissa ja Saksanseisoja –lehdessä.

Lähetättehän kuvat sähköpostitse .jpg –muodossa ja nimet kuvaajasta sekä kuvissa olevista weimareista ja henkilöistä.


Seuraattehan sivuja ja sähköpostia!

Yhteistreeni Riistatyö Pasilla syksy 2022