HALLITUS 2021


Kerhon uuden hallituksen kokoonpanossa on laaja kirjo osaamista ja useampi vuosi rodun parissa. Yhteistä meille kaikille on rakkaus harmaisiin metsästyskavereihin ja halu auttaa rotua menestymään aiempaa paremmin. 

Olemme maantieteellisesti tarkoituksellisesti kattava ”otos”,  jotta saisimme lisättyä vuoropuhelua kerhomme sisällä ja innostettua aiempaa useammat mukaan aktiiviseen toimintaan. 


Hallituksen esittely


Varapuheenjohtana, varainkeruuvastaava: Sini Vedenoja (Piehinki, Pohjois-Pohjanmaa)

sini.vedenoja@gmail.com, p. 040 867 4750

www.dragonghost.net
Olen reilu 40-vuotias kanakoiraharrastaja Piehingistä peltojen ja metsien keskeltä. Seisojia minulla on ollut vuodesta 2003, ensimmäinen koirani oli näyttelysuuntainen punainen irlanninsetteri. 

Weimarien maailmaan sukelsin 2007 ensimmäisen pitkäkarvaisen myötä, jolloin myös lupasin itselleni, että tulen vaalimaan rodun käyttö- ja rodunomaisuutta. Suoritin heti metsästäjäkurssin ja liityin paikalliseen metsästysseuraan. 

Kasvatan pienimuotoisesti pitkäkarvaisia weimarinseisojia kennelnimellä Dragonghost. Vaikka koirillani onkin näyttelyistä monenmoista titulööriä, pidän ensiarvoisen tärkeänä, että arvostetaan rodun alkuperää sekä edellä kulkeneita koiriemme kasvattajia. Tästä johtuen kasvattini ja tuontikoirani menevät vain metsästystä aktiivisesti harrastaviin koteihin. Kotoamme löytyy tällä hetkellä 3 harmaata ja yksi suomalainen pystykorva.  -Elämä ilman harmaata on teeskentelyä- 


Rahastonhoitaja & Jäsensihteeri: Tanja Kasila (Kouvola, Kymenlaakso)

tanjakasila@gmail.com, p. 0440 170725

Olen kulkenut metsällä jo pienestä - aluksi puupyssyn ja isän kanssa. Ensimmäisen oman suomenajokoiran hommasin 1993 ja ensimmäinen lintukoira, karkeakarvainen saksanseisoja, tuli kotiin 2000. Sen myötä heräsi mielenkiintoni riistanhoidon monipuolisuuteen sekä muuhun aktiiviseen toimintaan koiran kanssa. Lopulta weimarinseisoja valikoitui omaksi rodukseni juuri monipuolisuutensa sekä luonteensa vuoksi.


Sihteeri:  Sari Koistinen (Lieksa, Pohjois-Karjala)

sari.koistinen@netti.fi, p. 045 669 6910

Ensimmäinen weimarinseisoja muutti meille noin 6 vuotta sitten. Rotu ja sen kanssa harrastaminen vei mukanaan ja nyt kotona on toinenkin rodun edustaja. Kaikkiaan kotoa löytyy 4 koiraa, 2 monirotuista weimareiden lisäksi. Ensimmäinen weimari laittoi minut pohtimaan syvemmin koiran koulutusta ja päädyinkin lopulta opiskelemaan alaa ja keväällä 2020 valmistuin suoritettuani Eläintenkouluttajan ammattitutkinnon. 

Metsässä kulkeminen koirien kanssa on tietenkin ihan parasta! Weimarin monipuolisuus on iso plussa joten lisäksi harrastetaan etenkin kauden ulkopuolella paljon muutakin kuten Nose Workia, Rally-tokoa, Tokoa ja henkilöhakua sekä viime kesän uutena lajina Vepeä.


Jäsen: Markus Pokkinen (Kuopio, Pohjois-Savo)

upi932@hotmail.com, p. 0404140893

Olen aloitteleva kanakoiraharrastaja Pohjois-Savosta. Metsästystä on tullut harrastettua enemmän ja vähemmän kaiken kaikkiaan noin 12 vuotta. Ensimmäiset metsästys kokemukset kanakoiralla ovat weimarinseisojalla vuosia sitten. Tämä kyseinen kerta ja rotu jäi pysyvästi mieleeni vuosien ajaksi, ja halu omaan seisovaan metsästyskoiraan on pyörinyt mielessä siitä lähtien. 

Ensimmäisen weimarinseisojamme haimme Hollannista keväällä 2020. Kokemusta kanakoiralla metsästämisestä on vielä hyvin vähän ja koko ajan opin tästä hienosta lajista lisää. Meidän metsästyskautemme alkaa elokuussa kyyhkyltä ja jatkuu siitä pitkälle helmikuulle. Liikumme laajasti metsästysharrastuksen perässä pitkin Suomea, painottuen kuitenkin eniten Itä-Suomeen.